Spar mange penge på afbudsrejser fra København

Efterhånden har de fleste mennesker hørt om begrebet afbudsrejser, men langt fra alle har haft fornøjelsen af at prøve disse. Men muligheden foreligger for alle især for dem med en fleksibel rejsekalender, da de bedste tilbud kommer 1-2 dage før afrejsedatoen. D

et er muligt at finde afbudsrejser fra alle lufthavne i Danmark, men langt hovedparten er afbudsrejser fra København. Du finder flest tilbud hos de store rejsebureauer, og hos Spies Rejser kan du finde mange afbudsrejser fra København med besparelser på op mod 80 % af normalprisen.

Normalt ligger besparelsen ofte på 30-50 %, hvilket også er et godt tilbud, men det er muligt at spare mere på visse af rejserne, hvis der er kommet afbud i sidste øjeblik.

Sådan får du en billig ferie

Hvis du og din familie gerne vil ud at rejse til en lav pris, så skal du blot gå på nettet og holde øje med de aktuelle afbudsrejser fra København for at se udvalget. Naturligvis er der ikke så mange rejsedestinationer og afgange at vælge imellem, da flyselskaberne gør meget for at sælge alle pladserne til normalprisen for at tjene mest muligt.

Faktisk overbooker flyselskaberne alle afgange med en lille procentdel, da de er vant til et vist frafald af forskellige årsager som akut opståede situationer omkring arbejde men også alvorlige sygdomme og dødsfald kan være en årsag til en aflysning.

Du bør tjekke flere hjemmesider, så du har fingeren på pulsen og kan booke en rejse, så snart den er åbnet op for booking. Mange andre personer søger også efter billige afbudsrejser fra København, så du bør være hurtig til at beslutte dig, da der er rift om pladserne.

Du bør også være opmærksom på, at mange rejser kun er til få personer, så det sjældent kan lade sig gøre for en stor familie på 5-6 personer at finde billige afbudsrejser fra København. Du bør desuden gå efter afbudsrejser fra København med all inclusive, da du dermed får en stor rabat på både flyrejsen, hotellet men også mad og drikkevarer på feriestedet.

Mange typiske rejser med all inclusive koster måske 5-8.000 kroner for 8 dages ferie, så derfor bliver rejsen meget billig, hvis der kan opnås 50 % rabat eller mere.

Afbudsrejser er egentlig ikke afbudsrejser alligevel

Afbudsrejser er et begreb, der ikke kun dækker over egentlige afbud men også omfatter de ledige flysæder, som flyselskabet ikke har kunnet sælge til normalprisen i tiden op til afgangsdatoen. De egentlige afbud udgør i realiteten kun en mindre del af de averterede afbudsrejser, idet hovedparten faktisk er usolgte sæder. I rejsebranchen har man blot valgt at operere med et neutralt begreb som afbudsrejser, men for forbrugeren kan dette jo være underordnet.

Continue Reading

Gode råd til at finde den billigste afbudsrejse

Drømmer du om at komme ud at rejse, men har du svært ved at få råd til det? Så kan du her læse nogle gode råd til, hvordan du finder den billigste afbudsrejse. Ligesom ved alle andre rejser, er der lidt arbejde i at søge og finde de bedste rejsealternativer, men lige netop ved afbudsrejser, kan det godt betale sig at bruge tiden på det, da man kan ende med at spare mange penge i sidste ende.

Spies har et stort udvalg af afbudsrejser til en række forskellige destinationer. Så det kunne være en mulighed at tage et kig på deres side til en start.

8 gode råd til at finde de billigste afbudsrejser

 1. Søg, søg, søg
  Læg noget tid og energi i at søge en masse forskellige alternativer og sammenligne priser for at få en idé om, hvad der er et fornuftigt og realistisk prisleje. Det koster nogle timer bag skærmen, men i sidste ende, kan du være heldig at spare mange penge.
 2. Uspecificeret afbudsrejse
  Hvis du ikke har de helt store krav, men bare ønsker en solferie til syden, så er det en god idé at vælge en uspecificeret rejse, hvor man enten kan havne på et meget enkelt hotel eller et femstjernet hotel, hvis man er heldig.
 3. Fravælg populære destinationer
  Et rigtig godt udgangspunkt for at finde den billigste afbudsrejse er også at fravælge de mest populære rejsedestinationer, da efterspørgslen selvfølgelig er med til at bestemme prisen – så jo mere populær en destination, desto højere er prisen.
 4. Lav din egen bookingkombination
  Der kan også være penge at spare, hvis man selv laver sin rejsekombination ved at finde henholdsvis fly og indkvartering separat. Det kræver dog igen lidt mere tid og koordinering at gøre det på den måde.
  Spies har en fremragende rejsesøgemaskine indbygget i deres hjemmeside, hvor man kan tilføje forskellige specifikationer, når man søger efter billige afbudsrejser.
 5. Opret en prisagent
  En mulighed for at holde øje med prisudviklingen er også at tilmelde dig en prisagent på en rejsesøgemaskine. På den måde bliver du opdateret via mail, omkring de nyeste tilbud og priser. Det er smart, hvis man ikke har tid til at sidde og søge rejser hver dag.
 6. Udenfor sæson
  Det er altid en god idé at rejse udenfor sæsonen, hvis man vil have en billig afbudsrejse. Det giver sig selv, at priserne er højere midt i, for eksempel, skoleferien, da det er her de fleste familier har mulighed for at rejse. Så hvis muligheden er der, kan det bestemt anbefales at rejse udenfor højsæsonen.
 7. Vær fleksibel
  Jo mere fleksibel du er og villig til at rejse med kort varsel, desto billigere kan du være heldig at få din rejse. Nogle gange kan man finde meget billige afbudsrejse, hvis man er villig til at rejse med få dages varsel.
 8. Rejseovervågning
  Tilmeld dig Spies’ rejseovervågning, hvor du hver dag vil modtage en mail med de nyeste afbudsrejser og gode tilbud.

 

Continue Reading

Vanvittigt billige afbudsrejser fra København

Det kan være dyrt at rejse på ferie ned til sydens sol, når man skal give hele familien en luksusrejse med både fly, hotel, mad og oplevelser på turen. De fleste tager af sted i 7-14 dage på ferie, og der er normalt tale om en charterrejse med flybillet og hotel, mens man også kan vælge all inclusive, således man også får fuld forplejning med på rejsen herunder alle måltider samt snacks, is og drinks. Til mange rejsemål koster det mindst 2-3.000 kr. pr. person for en charterrejse, mens all inclusive priserne ofte er 50 – 100 % dyrere.

Derfor er der store beløb at spare, såfremt man regelmæssigt før en rejse holder øje med eventuelle gode tilbud på afbudsrejser, hvor man eksempelvis hos Spies Rejser kan finde billige afbudsrejser fra København til Gran Canaria for under 600 kr. pr. person. Da København er Danmarks største lufthavn, så finder man her det største antal afbudsrejser fra København i forhold til andre lufthavne i Danmark.

Store familier bør ikke vælge afbudsrejser

Her kommer der lige et godt råd til familier, hvor man gerne vil rejse på ferie 3 eller flere personer samlet, idet der yderst sjældent forekommer afbudsrejser til så mange personer. Derfor kan det for større familier bedst betale sig at bestille rejsen i god tid i forvejen, da de gode tilbud med billige afbudsrejser ofte kun gives til singler eller par.

Dette skyldes, at afbudsrejserne kun findes i et yderst begrænset udvalg, så det sker ikke ofte, at der tilfældigvis er 4 ledige flybilletter til samme destination med samme hotel. Man opnår derfor den bedste pris, hvis man bestiller rejsen i god tid i forvejen, hvilket bør være mindst 3 måneder før afrejsedatoen. Man kan for eksempel spare store beløb ved at planlægge en rejse udenfor højsæsonen og uden for de normale ferieperioder, hvor priserne kan være markant billigere på grund af udbud og efterspørgsel.

Begrebet afbudsrejser

Ud fra selve navnet skulle man tro, at en afbudsrejse opstår, når en kunde har kontaktet flyselskabet eller rejsebureauet og fortrudt sit køb, idet der er opstået uventede omstændigheder i form af alvorlig sygdom, uventede arbejdsopgaver eller lignende undskyldninger, der kan være vanskelige at gardere sig imod.

Derfor tegner mange en afbudsforsikring på rejsen, således man kan få alle pengene retur ved afbestilling i god tid, således flyselskabet kan sælge rejsen til andre passagerer. Begrebet afbudsrejser dækker naturligvis over netop denne omtalte situation, men derudover dækker begrebet også over de sæder, som flyselskabet har haft problemer med at sælge, så derfor er der tale om et bredt begreb.

Uanset hvad kan kunderne via rejsebureauets hjemmeside finde de aktuelle afbudsrejser, hvor man tit kan hente rabatter på 30 % eller mere på udvalgte rejsemål i forhold til rejsens normal pris.

Continue Reading

Sådan finder du de billigste last minute rejser

For at få de bedste og billigste last minute rejser, er det vigtigt man kan være spontan og tage af sted med et øjebliks varsel. De fleste mennesker laver imidlertid sommer rejseplaner lang tid på forhånd. De får en uge fri, måske to, og vil ikke bruge hårdt tjente penge på et sidste-sekund indfald. Men gode tilbud er stadig inden for rækkevidde for dem, der endda har lidt fleksibilitet i valget om hvor og hvornår de skal rejse. Det kan altså godt betale sig at holde øje med last minute rejser på de forskellige rejseselskabers hjemmesider, der typisk vil sætte rejsen meget ned jo mere afrejsedatoen nærmer sig.

Tips til at få den billigste rejse

1. Flyv på upopulære tidspunkter

Kan man slå sig til tåls med at flyve på uhensigtsmæssige tidspunkter, der for eksempel kan ligge midt om natten eller i de meget tidlige morgentimer, kan man være heldig at spare flere penge på rejsen, da mange gerne vil undgå disse afrejsetidspunkter og dermed bestiller afrejsen i dagstimerne.

2. Last minute flypriser

Hvis et fly ikke kan fylde flyet et par dage op til afrejsen, vil de typisk sænke priserne betydeligt, hvorfor det kan være en god idé at holde øje med priserne jo tættere man nærmer sig det ønskede afrejsetidspunkt.

3. Benyt Twitter og Facebook

Flyselskaber eksperimenterer med salg på Twitter og Facebook, hvorfor man kan være heldig at finde gode tilbud herigennem. Her annoncerer de ofte gode tilbud og sænkede priser.

4. Fleksible datoer

Jo mere fleksibel du er med dine afrejsedatoer, jo mere kan du være heldig at spare på din rejse. Du skal bare indtaste afgang og destination – nærliggende lufthavne kan endda tilføjes – og så hvor mange nætter du ønsker at tilbringe der. På den måde vil du finde de billigste priser for en måned.

Book last minute rejser hos Spies

Hos Spies kan du booke last minute rejser til fordelagtige priser. Hjemmesiden opdateres konstant med de nyeste og bedste rejsetilbud. Det er derfor et rigtig godt sted at lede, hvis du er på udkig efter en billig afbudsrejse.

Continue Reading

Find billige afbudsrejser

Afbudsrejser er blevet mere og mere populære i takt med det større og bedre udbud af afbudsrejser, der har sikret mange danskere gode rejser til billigere penge. Selvom det kræver en god portion tålmodighed, kan det altså betale sig at vente til omkring fire uger inden afrejsen, da man dermed kan finde afbudsrejser til diverse destinationer, der er langt billigere.

Sådan booker du nemmest din afbudsrejse

Har du førhen søgt på hver enkelt hjemmeside, når du leder efter rejser? Så er den gode nyhed, at afbudsrejser.dk og lignende websites har samlet de mest populære rejsebureauer såsom Apollo, Spies, Star Tour, Bravo Tours, Atlantis Rejser, Falk Lauritsen, Travellink og Sun Tours. Det betyder, at man med Afbudsrejser kan indtaste den ønskede destination, opholdets varighed og en række andre søgekriterier, der gør det langt mere simpelt at finde en rejse ved at søge i alle rejsebureauers databaser på en gang. Det vil ikke kun spare dig for en masse tidskrævende søgninger. Det vil også spare dig for en masse penge, da du får mulighed for at se det billigste alternativ, der opfylder dine søgekriterier.

Tålmodighed er vejen frem

Mange fravælger afbudsrejsen og booker i stedet sin sommerferie flere måneder inden afrejse, da de foretrækker en planlagt rejse, hvor der er styr på det hele i god tid. Det er selvfølgelig forståeligt nok, at nogle har det på den måde. Men til dig, der stadig står i et dilemma mellem planlagt ferie og afbudsrejse, bør du prøve at kaste dig ud i det. Det kræver en del tålmodighed og viljestyrke at overlade tingene lidt til tilfældighederne, men i sidste ende kan man altså ende med at få en storslået ferie med det hele inklusiv til den halve pris.

Continue Reading