Gode råd til at finde den billigste afbudsrejse

Drømmer du om at komme ud at rejse, men har du svært ved at få råd til det? Så kan du her læse nogle gode råd til, hvordan du finder den billigste afbudsrejse. Ligesom ved alle andre rejser, er der lidt arbejde i at søge og finde de bedste rejsealternativer, men lige netop ved afbudsrejser, kan det godt betale sig at bruge tiden på det, da man kan ende med at spare mange penge i sidste ende.

Spies har et stort udvalg af afbudsrejser til en række forskellige destinationer. Så det kunne være en mulighed at tage et kig på deres side til en start.

8 gode råd til at finde de billigste afbudsrejser

 1. Søg, søg, søg
  Læg noget tid og energi i at søge en masse forskellige alternativer og sammenligne priser for at få en idé om, hvad der er et fornuftigt og realistisk prisleje. Det koster nogle timer bag skærmen, men i sidste ende, kan du være heldig at spare mange penge.
 2. Uspecificeret afbudsrejse
  Hvis du ikke har de helt store krav, men bare ønsker en solferie til syden, så er det en god idé at vælge en uspecificeret rejse, hvor man enten kan havne på et meget enkelt hotel eller et femstjernet hotel, hvis man er heldig.
 3. Fravælg populære destinationer
  Et rigtig godt udgangspunkt for at finde den billigste afbudsrejse er også at fravælge de mest populære rejsedestinationer, da efterspørgslen selvfølgelig er med til at bestemme prisen – så jo mere populær en destination, desto højere er prisen.
 4. Lav din egen bookingkombination
  Der kan også være penge at spare, hvis man selv laver sin rejsekombination ved at finde henholdsvis fly og indkvartering separat. Det kræver dog igen lidt mere tid og koordinering at gøre det på den måde.
  Spies har en fremragende rejsesøgemaskine indbygget i deres hjemmeside, hvor man kan tilføje forskellige specifikationer, når man søger efter billige afbudsrejser.
 5. Opret en prisagent
  En mulighed for at holde øje med prisudviklingen er også at tilmelde dig en prisagent på en rejsesøgemaskine. På den måde bliver du opdateret via mail, omkring de nyeste tilbud og priser. Det er smart, hvis man ikke har tid til at sidde og søge rejser hver dag.
 6. Udenfor sæson
  Det er altid en god idé at rejse udenfor sæsonen, hvis man vil have en billig afbudsrejse. Det giver sig selv, at priserne er højere midt i, for eksempel, skoleferien, da det er her de fleste familier har mulighed for at rejse. Så hvis muligheden er der, kan det bestemt anbefales at rejse udenfor højsæsonen.
 7. Vær fleksibel
  Jo mere fleksibel du er og villig til at rejse med kort varsel, desto billigere kan du være heldig at få din rejse. Nogle gange kan man finde meget billige afbudsrejse, hvis man er villig til at rejse med få dages varsel.
 8. Rejseovervågning
  Tilmeld dig Spies’ rejseovervågning, hvor du hver dag vil modtage en mail med de nyeste afbudsrejser og gode tilbud.

 

Læs flere indlæg