Lækker luksus i sommerhus med pool

At holde ferie går i sin enkelthed ud på at komme væk hjemmefra til et feriested, hvor man i ro og mag kan slappe ordentligt af i luksuriøse og behagelige omgivelser, mens man nyder stedets mange faciliteter. Mange rejser sydpå til Middelhavet eller Sortehavet, hvor man bor et strandhotel, hvor man kan nyde palmerne langs de hvide strande og det herlige badevand, mens andre hellere vælger at holde ferie på de hjemlige himmelstrøg i et sommerhus med pool. Dette alternativ kan sagtens konkurrere med charterrejsen på de fleste punkter, dog kan Danmark ikke konkurrere på vejret, da temperaturen og solen er kraftigere nede langs ækvator.

Hvad er fordelen ved sommerhusferier?

På de fleste andre områder kan det faktisk godt betale sig at holde ferie i et lækkert sommerhus med pool indenfor Danmarks grænser, da man kan have nøjagtigt de samme faciliteter til rådighed men til en betydeligt lavere pris, og det er også nemmere at invitere gæster til overnatning.

På en sommerhusferie kan man medbringe egen bil, således man nemt kommer rundt i lokalmiljøet, når man vil se på attraktioner, handle ind, besøge nærmeste aktivitetscenter, og man kan endda trække sig tilbage i sommerhuset, hvis man foretrækker en ferie i stilhed fra larmende naboer.

Man kan hygge med familien i ro og mag, nyde wellness aktiviteterne med swimmingpool, spa, sauna og solarium, og man kan lege og spille blandt de mange faciliteter, som ejeren har anskaffet til stedet. De fleste sommerhuse har desuden hems, så der er masser af sovepladser til hele familien og venner på besøg, og alligevel kan man leje sådan et sommerhus med pool for omkring 3.000 kr. om ugen.

Det er meget billigt pr. person at bo i luksuriøse omgivelser i et sommerhus med pool, og man sparer også en masse transporttid frem for rejser til udlandet, så alt i alt er det et udmærket alternativ for mange familier, der gerne vil have en god ferie til en fornuftig pris.

Find sommerhuse på nettet

I dag finder man alle ledige sommerhuse til leje på internettet, og det største og bredeste udvalg finder man nok hos DanCenter, der har mange tusinde huse til leje. På DanCenters hjemmeside finder man nemt et sommerhus med pool, hvor man kan bo i vild luksus til under 4.000 kr. om ugen, og det er nemt og hurtigt at finde frem til emner ud fra enkle søgekriterier. Man kan nemlig prioritere sommerhusets beliggenhed, antal soveværelser, kæledyr, afstand til nærmeste strand, lejeperioden samt prisen, hvorefter man få en oversigt over mulighederne, hvorefter man kan se alle detaljerne for det enkelte sommerhus.

Læs flere indlæg