Oplev Mellemøstens mystik i Dubai

Det tager kun 6 timer med fly at komme fra Danmark til storbyen Dubai, der som bekendt ligger i Mellemøsten i landet Forenede Arabiske Emirater UAE. Her kan man få nogle helt exceptionelle ferieoplevelser der minder om 1001 nats eventyr. I Dubai finder man alt lige fra moderne shopping muligheder i modebutikkerne i storbyen, men man kan også komme på ørkensafari eller en tur under sol og palmer langs den herlige strand.

Hvilke seværdigheder er der i Dubai?

Der er masser af fornøjelser i Dubai, da der her findes sol og sommer året rundt, og der er masser af attraktive turistmål på en ferie til Dubai såsom verdens højeste bygning Burj Kalifa. I Dubai finder man også verdens største og mest hypermoderne shoppingcenter med mere end 1200 butikker, så der er altså masser af muligheder for spændende oplevelser for både singler, par men også for børnefamilierne. Man kan enten indkvartere sig i en dyr og eksklusiv hotelsuite ved Jumeirah Beach, men man kan også finde noget mere overkommeligt luksushotel i Downtown Dubai. De mest populære turistmål er disse:

  • Jumeirah Beach, det luksuriøse strandparadis med hotellet Burj al Arab.
  • Havnebyen Jebel Ali har mange flotte strande og komfortable familiehoteller.
  • Downtown Dubai med skyskrabere som Burj Khalifa og brede gader.
  • Bur Dubai er en rolig og gammel bydel med en gennemstrømmende flod.
  • Deira er velegnet til dig, der vil bo midt i storbyen nær alting.
  • Ajman har et roligt tempo men en flot strandpromenade med masser af liv.
  • Ras al Khaimah tilbyder dejlige og børnevenlige strande tæt på bjergene.
  • Fujairah er ideel til børnefamilier pga. flotte strande og komfortable hoteller.
  • Abu Dhabi er både hovedstad men også en moderne storby med skyskrabere.

Hvordan kommer man til Dubai?

De store rejsebureauer har daglige afgange til Dubai fra Danmark, og en af de største rejsearrangører med rejser til Dubai er Spies Rejser, der har charterrejser med fly og hotel i flere standarder og priser. På deres hjemmeside kan man læse mere om de enkelte rejsedestinationer i Dubai og hotellernes standarder, således man i forvejen kan finde den mest passende rejse. Man kan finde flere gode tilbud på en uges ophold fra under 4.000 kr. pr person, så det har aldrig før været så nemt og billigt at opleve Mellemøstens mystik.

Læs flere indlæg