All Inclusive rejser … What’s the deal?

I løbet af de seneste 10 år er det blevet meget populært at bestille all inclusive rejser, idet man dels får mest for pengene, men det er også meget nemmere at overskue sin økonomi, og man derved ikke får uventede udgifter i sit rejsebudget.

De fleste rejsebureauer tilbyder i dag rejser med all inclusive, som man kan vælge oveni den normale charterrejse med fly og hotel. Ved at vælge all inklusive på sin rejse slipper man selv for at skulle finde restauranter og betale sine egne måltider, drikkepenge, drinks, snacks, is og andre udgifter, der nemt kan rende op, når man ikke er velbevandret på feriedestinationen. Rejsebureauet kan nemlig tilbyde yderst rimelige tillægspriser på denne helpension, idet man jo opnår mængderabat på de mange måltider på hotellet.

 

Fordele og ulemper ved all inclusive rejser

Der er både fordele og ulemper ved all inclusive rejser, så det er op til passagererne selv, hvilken rejseform de ønsker at anvende på ferien. Hvis man blot kommer for at slappe af og nyde ferien i fulde drag på hotellet, så er all inclusive absolut at anbefale, idet man derved dels får meget for pengene samt slipper for alt besværet, så man kan nøjes med at koncentrere sig om at nyde ferien og kun skulle betale for souvenirs udover billetprisen, så især børnefamilier er vilde med denne rejseform.

Man bør til gengæld ikke vælge all inclusive rejser, hvis man sjældent befinder sig på hotellet ved spisetid, og hvis man ofte hellere vil ud og opleve turistattraktioner og besøge eksotiske restauranter på egen hånd. Man opnår derfor flere valgmuligheder uden all inclusive, men det er sjældent billigere end all inclusive løsningen. Så hvis man er tilfreds med hotellets menukort og værdsætter det nemme overblik over økonomien, så er all inclusive en stor fordel på turen.

 

Kombinér afbudsrejser med all inclusive

Der findes en ekstra fordel ved all inclusive rejser, hvor man kan få ekstra meget ud af sit feriebudget, og det forekommer, når man kombinerer afbudsrejser med all inclusive rejser.

Afbudsrejser opstår jo få dage før afrejsen, når rejsebureauet har modtaget for få bestillinger eller et stort antal afbud, således rejsebureauet helst på kort tid skal fylde de resterende sæder ud på rejsen, så derfor er man villig til at tilbyde rejsen med en høj rabat, som undertiden kan være på 50-60 % af den samlede pris. Rejsebureauet har jo allerede fået betaling fra afbudskunderne evt. gennem en afbudsrejseforsikring, men rejsebureauet har jo booket både fly, hotel og restaurant, så alle opnår derfor fordele af de billige afbudsrejser.

Hvis man betragter udvalget af afbudsrejser, så kan man med fordel vælge all all inclusive rejserne herimellem, da man herved får rabatten på hele pakken, så rabatten også gælder hotel og helpensionen på måltiderne. Der findes naturligvis ikke så mange feriedestinationer blandt afbudsrejserne, men dette er i mange tilfælde heller ikke så altafgørende for ferien, så hvis familien kan gøre sig klar til afgang på 2-3 dage og ikke stiller så store krav til feriedestinationen, så kan man spare flere tusinde kr. på rejsen ved at vælge all inclusive kombineret med afbudsrejser.