Gode råd til at komme billigt på krydstogt

Krydstogter er ikke just den billigste rejseform, man kan benytte sig af, men der er dog nogle foranstaltninger du kan gøre dig, så din økonomi ikke kuldsejler, mens du er på ferie. Det er aldrig helt behageligt at komme hjem fra en dejlig rejse for at opdage, at kontoen er fuldstændig lænset for penge.

Større bliver billigere

Når du booker dig ind på et krydstogt, er det en god ide lige at tjekke størrelsen på skibet. For som oftest er det sådan, at jo mindre et skib det er, desto dyrere bliver prisen på krydstogtet. For har skibet plads til mere end 300-500 passaggerer, vil prisen blive noget billigere for din pengepung. Uanset om du rejser med Spies eller et andet rejseselskab, er det en god ide at forhøre dem om skibets størrelse, og om du eventuelt kan komme med et, der er større, end det du er blevet tilbudt.

Rejs ikke alene

For at komme i nærheden af at booke et billig krydstogt, er det nødvendigt, at du ikke rejser alene. Priserne er nemlig normalvist regnet ud efter to personer i samme kahyt, hvorfor kahytten vil komme til at koste det dobbelte for dig, hvis du rejser ene mand. Det kan derfor ikke betale sig for dig at booke din egen kahyt!

Vil du gerne på et billig krydstogt, er det en rigtig god ide at undersøge skibets sejlrute inden afgang. For normalt vil du blive tilbudt arrangerede udflugter, men det er altså relativt dyrt for din pengepung – især hvis der bliver lagt til kaj flere gange. Du kan derfor gøre krydstogtet billigere ved at arrangere turen på land selv. Det kræver ikke andet, end at du undersøger de steder, hvor der bliver lagt til kaj. Så kan du selv planlægge, hvad du gerne vil se.

Læs flere indlæg