Gør firmajulefrokosten til en get-away

Det er snart tid til at arrangere årets firmajulefrokost. Mange af de gode event-steder bliver hurtigt udsolgt, så det er bare med at komme i gang med at bestille. I denne artikel får du 3 bud på anderledes julefrokoster, der tager dig og dine kollegaer på en lille rejse.

1. Mini-cruise til Oslo

Trænger dig og dine kollegaer til en anderledes og intens fest, der virkelig giver mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab? Så er et minicruise med Oslo-båden en oplagt mulighed for en fantastisk julefrokost. Denne rejse giver stor julefrokostbuffet, lækker mad, fri bar en aften, mulighed for dans, musik, kasino og teambuilding events. Bedst af alt er der kort til sengen, og ingen der skal køre hjem. Derudover får I mulighed for at opleve smukke Oslo og forkæle jer selv på båden dagen derpå.

Tysk storby stemning

Skab en anderledes julefrokost og tag til Hamborg eller Berlin på julefrokost-rejse. Kombiner rejsen med teambuilding og sightseeing. De tyske storbyer byder på smukke julemarkeder med en helt unik atmosfære og unikke muligheder for kulturelle oplevelser. I Berlin er der rig mulighed for at dykke ned i historien, og Hamborg byder på havnerundfart og spændende kvarterer.

Ski og adventure

Hvis julefrokost-rejsen skal byde på lidt mere action, er en skiferie en oplagt mulighed for virkelig at få en oplevelse med dine kollegaer. Flere rejsebureauer arrangerer korte ture med hyggelige arrangementer og gode skimuligheder. Det er selvfølgelig en forudsætning, at alle medarbejdere kan lide at stå på ski eller kan hygge sig i omgivelserne. På mange skisportssteder er der rig mulighed for at arrangere sjove arrangementer og konkurrencer, slappe af med spa, spise lækker mad og gå ud for at få en øl eller to.

Læs flere indlæg