Et hav af rejser til hver en smag

Drømmer du om hvide sandstrande på de kanariske øer, skyhøje bygninger i hjertet af New York, dans og musik i Barcelona eller eventyrlige nætter i det fortryllende Dubai? Uanset hvilken ferie du ønsker, tilbyder Spies luksuriøse rejser til din drømmedestination.

Sikkerheden i fokus på din storbyferie


Uanset om du skal afsted en uge, 14 dage eller bare vil trække stikket en enkelt weekend og opleve noget nyt, kan du hos Spies vælge mellem et hav af rejser til verdens største metropoler. Som rejsende er det vigtigt, at din sikkerhed er i top, og at kvaliteten af dit ophold er fuldt tilfredsstillende. Disse ting har derfor den højeste prioritet hos Spies, og du kan med tryghed kaste dig ud i nye og uvante omgivelser. Oplev det pulserende kunst- og kulturliv i New York, fordyb dig i Berlins dystre og sjælfulde historie eller shop til du segner i Camden Town, London. Lige meget hvad kan du hos Spies forvente stor erfaring og økonomiske fordele. Så kan du jo læne dig tilbage og starte fra en ende af på de mange rejser, som venter dig.

Uforglemmelige charterrejser

Trænger du mere til at slappe af, glemme den travle hverdag og få varmet kroppen godt igennem, tilbyder Spies også en lang række rejser til charterdestinationer over hele verden. Oplev Grækenlands unikke arkitektur og fantastiske cuisine, eller brug feriens dage på de gyldne strande i Dubai. På en af de mest populære ferieøer, Gran Canaria, tilbyder Spies rejser til 11 destinationer og i alt 203 hoteller. Her i et af verdens skønneste ferieparadis går solbadning, surfing, god mad, afslapning og underholdning hånd i hånd. Uanset om du rejser med hele familien eller vil tilbringe en romantisk ferie alene med din partner, kan du med sikkerhed finde præcis den rejse, der passer til dig på Gran Canaria eller en af de mange andre destinationer.

Læs flere indlæg