Her finder du de billigste rejser online

I dag anvender de fleste flypassagerer internettet til at søge flybilletter med, idet man online hurtigt og enkelt nemt kan danne sig et overblik over mulighederne for en rejse. Man finder gode og billige rejser ved at sammenligne de enkelte flyselskaber med hinanden, og dette giver øget konkurrence og masser af billige tilbud for forbrugerne at vælge imellem.

Imidlertid findes der ofte mellem 50-100 flyselskaber, der kan tilbyde rejser, så det kan umiddelbart være temmelig tidskrævende at tjekke disse selskabers tilbud hver eneste dag, så derfor anvendes de populære søgemaskiner, der sammenligner alle flyselskabernes tilbud på en given rejse.

 

De bedste søgemaskiner

Der findes flere populære søgemaskiner til at finde billige rejser online, og de minder meget om hinanden, idet de virker ved, man starter med at angive, hvor man rejser fra og til samt perioden og antallet af passagerer på rejsen. Man kan både vælge enkeltrejser samt returbilletter, og man kan også vælge mellemlandinger eller direkte afgange. Hjemmesiderne Momondo, Travelmarket, Skyscanner, Jetradar, Viviro samt Flybillet er nogle af de mest anvendte søgemaskiner til at finde billige rejser online, og forskellen mellem disse er, at de har forskellige antal flyselskaber at vælge imellem, så dem med flest flyselskaber er naturligvis de bedste at anvende.

Momondo kan eksempelvis også tilbyde at kombinere flyrejsen med hotelophold og billeje, såfremt man nemt ønsker en samlet pris på en komplet rejse. Man kan naturligvis også inde på hjemmesiden hos det enkelte rejsebureau finde all inclusive rejser, hvor man med én billet booker en samlet charterrejse med både fly, hotel, transport og fuld pension på hotellet med måltider, drinks og snacks. Hvis man separat vil finde billige hotelværelser kombineret med en flyrejse, så kan man anvende søgemaskinerne Agoda, Trivago eller Hotels.com, som alle sammenligner hotelpriserne på samme måde som de andre søgemaskiner viser billige rejser.

 

 

Sådan virker søgemaskinerne

Man kan på under 5 minutter danne sig et overblik over prisniveauet blandt flere flyselskaber, der tilbyder rimelige vilkår på din ønskede rejse, hvorefter man indtaster sine oplysninger, betaler og derefter udskriver sin billet på en printer. Man behøves slet ikke forlade sin egen stue, før man er klar til afgang, så det er altså nemmere end før, hvor man både skulle besøge flere rejsebureauer og have tilsendt billetter. Man skal egentlig online kun gennemgå disse simple trin, før man har sin perfekte flybillet:

 

 1. Gå ind på søgemaskinens hjemmeside
 2. Indtast lufthavn fra og til
 3. Indtast afgangsdato samt evt. hjemrejsedato (hvis høje priser vælg evt. andre datoer)
 4. Indtast antal passagerer
 5. Klik på ”Søg rejser” og vent få sekunder
 6. Indtast evt. filtre for rejsens længde og eliminer evt. mellemlandinger
 7. Klik på den ønskede rejse blandt de fremviste forslag
 8. Indtast navn og adresse og andre oplysninger til billetten
 9. Vælg evt. måltider og ønsket størrelse bagage
 10. Indtast betalingsoplysningerne og vælg ønsket betalingsmodel
 11. Udskriv billetten på printer

 

Søgemaskinerne har ofte ekstra funktioner såsom udsendelse af nyhedsbreve og mail med alarmeringer vedrørende dine ønskede rejser, så du nemmere kan følge med i prisudviklingen, såfremt du i god tid holder øje med priserne, der ofte varierer ud fra rejsens popularitet og andre faktorer. Den mest generelle regel er, flyrejser er billigst, jo længere tid i forvejen man bestiller denne, men der kan også forekomme ekstraordinære gode tilbud få dage før en afgang, så man bør holde øje med begge dele, når leder efter billige rejser.

Læs flere indlæg