Spar penge når du rejser fra Hamborg

Når du rejser fra Hamborg er der som oftest mange penge at spare. Det er i sig selv ganske godt, da det giver jer flere penge til sjov. Men, hvornår er det lige bedst at bestille rejsen fra Hamborg? Og hvor meget ekstra giver det mulighed for? Spørgsmålene kan godt blive mange – få svaret på mange af dem her på indlægget, hvor du kan læse dig til, hvorfor det er ganske fornuftigt at bestille rejser fra Hamborg.

 

Så mange penge sparer du

Det er sådan, at når du rejser fra Hamborg, sparer du mest i de officielle skoleferieperioder, hvoraf det især er i starten af den, da de fleste tager på ferie midt i skoleferieperioden. Hvis du har børn, vil du typisk kunne spare mellem 5.000-8.000 kroner på en uges ferie i uge 27 eller 28.

Det er mange penge at spare, og det er blandt en af grundene til, hvorfor det som børnefamilie godt kan lade sig betale at rejse fra Hamborg i stedet for Billund eller Kastrup. Det er faktisk penge nok til, at I kan afholde 3-4 dages ferie mere, hvis det er det, I har lyst til. For det er nemlig sådan, at prisen for 10-11 dages ferie med afrejse fra Hamborg som oftest koster det samme som en 7-dages charterferie fra Danmark. Så der er enten plads i budgettet til en længere ferie, eller til ekstra restaurantbesøg og andet lækkert på ferien.

 

Behagelig afrejse

Du skal ikke begynde at gøre dig bekymringer om, hvordan afrejsen vil komme til at foregå. For Hamborg Lufthavn har 14 millioner rejsende årligt, hvilket gør det til en lufthavn med styr på sagerne. De to terminaler lufthavnen råder over, er bygget sammen, så det er let for rejsende at finde rundt. Er du heller ikke den skarpeste til tysk, skal du ikke gøre dig bekymringer om dette heller, da der også er skiltet på engelsk. Alt foregår som det plejer – det er bare meget billigere. Du kan læse meget mere om rejser fra Hamborg lige her.

Billede: mhobl

Læs flere indlæg