Tag på billig storbyferie i Edinburgh i efteråret

Mange valfarter hvert år til Europas adskillige storbyer for at holde ferie. Men hvis du gerne vil have en billig storbyferie, skal du her i efteråret tag af sted, da der lige nu er særdeles billige billetter til samtlige europæiske hovedstæder. Men, gør dig selv en tjeneste og hold en billig storbyferie i en alternativ storby, som alle ikke har på tankerne.

Udforsk smukke Edinburgh

Det er efterår, vejret er behageligt, og rejsefeber går for alvor i blodet på en. Storbyferier er oplagte i efteråret, og der er ikke noget at sige til, at samtlige danskere hvert år rejser på en billig storbyferie udenfor skolernes ferie. Men, der er mange penge at spare, hvis du fravælger klassiskere som Rom og Paris, og f.eks. i stedet vælger en billig storbyrejse til smukke og kulturelle Edinburgh i Skotland.

Hvis ikke du i forvejen vidste det, er Edinburgh blevet udnævnt til Storbritanniens smukkeste by, hvilket er lidt af en udnævnelse. I smukke Edinburgh kan du opleve store parker, gode restauranter, eksklusiv shopping og det bedste af det hele; masser af kulturarv. Du farer ikke vild i byen, da det er en af de mindre hovedstæder i Europa, hvilket bestemt ikke gør noget, da du dermed kan opleve byen til fods – og det får man også meget mere ud af!

Billige flybilletter

Som priserne er lige nu, kan du komme til Edinburgh for under en plovmand, hvilket er særdeles billigt. Derudover kan du sammen med et rejseselskab som Spies, finde et rigtig hyggeligt og charmerende hotel til lige så fordelagtig en pris. Så hvis du gerne vil afsted på en billig storbyferie, er det med at bestille med det samme, for priserne bliver ikke lavere, end de er i øjeblikket!

Læs flere indlæg